• Novinky

            • Zber papiera

            • 11. 10. 2023
            • Avizovaný zber papiera s Gymnáziom Partizánske sa uskutoční počas týždňa 23.-27.10.2023 na školskom dvore. Zbiera sa papier previazaný špagátom (nie lepiacou páskou), nezbiera sa kartón.

            • Jazykový piatok

            • 6. 10. 2023
            • Naša škola sa aj tento rok zapojila do aktivity Európsky deň jazykov. Deviataci si pre spolužiakov z ostatných ročníkov pripravili prezentácie o rôznych európskych krajinách. Žiaci sa dozvedeli o národnom jedle na Islande, videli krásnu prírodu Fínska, poskladali vlajku Talianska či sa naučili pár slov po nórsky. Veríme, že v deťoch sme vďaka spoznávaniu krajín povzbudili potrebu vzdelávaniu sa v jazykoch a túžbu po cestovaní.

              V rámci tématických piatkov mohli prísť deti vo farbách vlajky štátov alebo v typickom oblečení a tak sa to hemžilo na chodbách japonskými dámami, slovenskými dievkami, portugalskými a brazílskymi futbalistami, čínskymi bojovníkmi, austrálskymi dobrodruhmi a inými krajinami, ktoré sme vďaka tejto aktivitke bližšie spoznali.

              Veľká vďaka patrí žiakom z King Stars (9.A) za prípravu stanovísk s krajinami a jazykovému tímu za organizáciu.

            • Baťa point počas Dňa architektúry

            • 6. 10. 2023
            • Festival Deň architektúry sa na Slovensku koná už po dvanástykrát a v tomto roku je jeho súčasťou aj Baťa point, ktorý nájdeme v Partizánskom na Červenej ulici. Podujatia sa 2. októbra zúčastnili aj naši žiaci. V priestoroch baťovského poldomu ich privítala historička architektúry Katarína Janíčková. Cez interaktívne aktivity a hry im priblížila históriu a architektúru Baťa pointu. Cieľom festivalu je nielen informovať a vzdelávať, ale aj vzbudiť záujem o architektúru a jej hodnoty medzi mladou generáciou. Ďakujeme za pozvanie!

          • Dopriali sme si VĎAČNOSŤ
            • Dopriali sme si VĎAČNOSŤ

            • 25. 9. 2023
            • Rodičia, ĎAKUJEME!

              21.septembra, na Svetový deň vďačnosti, sme spustili vlnu vďačnosťi a dostali sme ju vrchovato späť. Ďakujeme za Vaše reakcie na našu vďaku Vám. Anonymne uverejňujeme aspoň niektoré reakcie Vás, rodičov:

              Každý deň ďakujeme Bohu, že nás okolnosti priviedli do tejto školy.🙏❤️Príde mi to ako iný svet...svet plný láskavých, obetavých a milých ľudí...ďakujeme, že môžeme byť súčasťou tohto sveta. Ďakujeme za každý úsmev, emóciu a všetko, čo vďaka vám a tejto škole prežívame.🙏❤️😊

              Ďakujem, že vytvárate prostredie, v ktorom sa moje dieťa cíti prijaté a v bezpečí ❤️.

              Ďakujem všetkým za váš individuálny prístup k našim deťom a za celkovú atmosféru, ktorú v škole vytvárate.

              Peťuška sme nesmierne vďační za všetko čo pre nas robíte a najviac za celú atmosféru prijatia, ktorú v škole vytvárate. Viem, že to s deťmi a ešte viac s rodičmi nie je jednoduché ale vždy to zvládnete dokonale. Nech je vám dopriate mať silu robiť tak ešte veľmi dlho 🙏

              Zanašuškolusmevďačnía zavásvšetkýchpredsaaaaa🧡🧡🧡🧡

              Ja som nesmierne vďačná za vedenie k samostatnosti, rozmýšľaniu a poznaniu seba samého.🌷

              Dakujeme za inovativny a hlavne ludsky pristup k nasim detom a k vsetkemu s tym suvisiacim..najvacsou odmenou je to,ze sa nas prvacik do skoly tesi a usmieva sa❤️

              Ďakujem za to ze moja dcéra sa do školy teší. Viem ze sú to začiatky a prídu aj ťažšie chvíle. Ale za ten ľahký a radostný štart veľmi pekne ďakujem.

              Ja som vďačná za to, že moja dcéra ktorá je ôsmačka sa stále do školy teší. To hovorí za všetko. Ďakujem vám všetkým.