• Novinky

            • Zapíšte sa k nám!

            • 21. 2. 2023
            • Už vo štvrtok 23.02.2023 sa koná informačné stretnutie pre záujemcov o zápis do 1. ročníka v školskom roku 2023/2024. Na stretnutí, ktoré začne o 16:30 a bude prebiehať približne hodinu, bude predstavená misia školy, učebné metódy a bude možnosť pýtať sa na všetky podstatné informácie, ktoré vás zaujímajú.

              Na stretnutie sa netreba vopred registrovať. Stretneme sa na recepcii ZŠ o 16:25, odkiaľ sa presunieme do multifunkčnej miestnosti. Kto príde skôr, stihne aj kávičku na recepcii.

              Viac informácii k zápisu nájdete tu.

              Na stretnutie s Vami sa už teraz teší vedenie školy. 

            • Úspešná Partizánčanka na Youth club days

            • 21. 2. 2023
            • Ponuku prísť medzi nás a predstaviť nám svoju nie vždy jednoduchú cestu k vybudovaniu firmy s radosťou prijala Partizánčanka Dajana Varga Rodriguez. Medzi druhostupniarmi sa v stredu 15.02.2023 cítila ako ryba vo vode. Vyštudovaná učiteľka s ambicióznymi snami a s kubánskom vervou priblížila deťom úskalia práce na svojej značke.

              Na začiatku sa predstavila a opísala deťom svoje neistoty pri výbere škôl v živote. Na pozadí jej výberu bola radosť z tvorenia, ktorej zatiaľ nevenovala väčšiu pozornosť. Na vysokú školu si vybrala učiteľstvo - výtvarné umenie so španielskym jazykom. Napriek kubánskym koreňom, so španielčinou to mala veľmi náročné. Už počas školy si pre seba vyrábala kabelky, ktoré sa páčili jej okoliu. Aj vďaka tomu si vytvorila prvý obchodík na sashe.sk, ktorý sa pekne rozbehol. V súčasnoti jej firma existuje 10 rokov, no prvých 9 rokov bolo veľmi náročných a Dajana musela robiť aj veci, ktoré zatiaľ nemal kto robiť.

              Deťom poukázala na veľkú zodpovednosť, ktorú má ako majiteľka voči svojim zamestnancom, vysvetlila čo si na zamestnanoch váži a ak by niekoho mala z firmy prepustiť, bolo by to hlavne za lenivosť alebo neprofesionalitu. Prekvapili ju zaujímavé otázky detí, ktoré riešili napríklad profit, náklady, cestu výrobku od návrhu až po predajňu alebo potrebné vybavenie k navrhovaniu kabeliek. Zaujímavé bolo počuť aj Dajanin názor na instagramové "hviezdy" a jej ochota príp. neochota spolupracovať s nimi len podľa množstva followerov.

              Dajana deťom vyzdvihovala ich potrebu pracovať na sebe, ak chcú niečo v živote dokázať, ambicióznosť, nezlomnosť v rozhodnutiach a aj na ceste, ktorá môže byť miestami veľmi náročná, podporu zo strany rodiny a priateľov v začiatkoch a v neposlednom rade poznať svoje talenty a dary a tie rozvíjať zdravým sebavedomím.

              V hodnotiacich hárkoch deti veľmi pozitívne ocenili Dajaninu prítomnosť v rámci Kariérnej výchovy a spokojné neboli len deti. Dajana uverejnila na svojom instagrame povzbudivé video s veľmi pozitívnymi dojmami. Vďaka za jej promptnú reakciu a prijatie pozvania medzi naše deti.

            • Pozvánka Kávička s rodičmi

            • 20. 2. 2023
            • Milí rodičia, 

              v piatok 24.02.2023 budeme mať pre vás okrem možností nazrieť do triedy svojho dieťaťa aj niečo chutné k tomu. Pozývame vás na tradičnú Kávičku s rodičmi, ktorá bude už od 7:30 v priestoroch školskej jedálne. Okrem chutnej kávy si pochutnáte na drobnom občerstvení od šikovných gazdiniek. Počas stretnutia v príjemnej atmosfére sa môžete popýtať na veci, ktoré vás zaujímajú príp. by ste uvítali v našej škole a vypočuť si názory ostatných rodičov.

              Už teraz sa na vás teší vedenie školy a rodičia

            • Kurz Filip pre rodičov - pozvanie

            • 8. 2. 2023
            • Pozývame Ťa na jedinečný kurz Filip - obnovu vzťahu s Ježišom a jeho láskou - ako prípravu na Veľkú Noc. Kurz sa uskutoční 16.-18. marca 2023 v priestoroch školy v časoch:

              • vo štvrtok 16.3. a v piatok 17.3 od 18:00do 20:00,
              • v sobotu 18.3 od 10:00 do 18:00.

              Záloha je 10€ a na mieste sa doplatí ešte 5€. V cene je občerstvenie - káva, čaj, keksíky, v sobotu obed v jedálni. Prihlásiť sa môžete do 10. marca 2023 na recepcii.

              Viac info na plagáte alebo osobne na recepcii.

              Koinonia Ján Krstiteľ, Oáza Sklené